Сигнатюр от Эмила Димитрова

"Аз чакам, чакам вече час и свиря тоз сигнал,
От песничка, която бях ти пял.
Ти може би не си у вас, не знаеш че съм тук,
А може би си някъде със друг."
                Эмил Димитров, "Нашият сигнал".

"Я жду тебя уж целый час, пою тебе сигнал
Из песенки", с которой тебя ждал.
"Быть может ты с другим сейчас не знаешь, что я тут",
Как я не знал, что здесь меня не ждут!..


Рецензии