Бувае мить, коли життя - не жарт

Буває мить, коли життя – не жарт,
Коли віджартуватися не вдасться –
Ані напівбайдужим: "От же ж, трясця...",
Ані причетним: "От бува ж нефарт...".

А я – жартую, будь-коли, будь-як,
Та, переважно, – пошепки, мовчазно,
Аби мій жарт нікого не образив,
І перший  – той, над ким жартую, – я...


Рецензии