Исэнмесез-Здравствуйте

Исэнмесез, исэн яшисезме,
Ничек yтэ сезнен кенегез?
Ак бэхетлэр, якты кенн;р телэп
Кайнар сэлам кабул итегез.
“Исэнмесез”, - дисэм, белерсезме
Кемнэр сезгэ сэлам язганын,
Кемнэр сезнен hэрбер кенегезгэ
Исэнлеклэр телэп калганын.
“Исэнмесез!”,- дилэр иртэн язнын
Тау битенэ калккан чэчэклэр.
Жылы жиллэр назлы сыйпаланып,
Иркэлэнеп, yбеп yтэлэр.
“Исэнмесез”, - дисэм, белерсезме
Кемнэр сезгэ сэлам язганын,
Кемнэр сезгэ ак бэхетлэр белэн
Якты тормыш телэп калганын.

Здравствуйте, здравствуйте,
Как проходит ваш день?
С пожеланием  счастья, светлых дней
Примите горячий привет.
” Здравствуйте", - скажу я, поймете ли
Кто написал вам привет,
Кто каждый день желает вам здравия?

"Здравствуйте!"говорят утром весной
Цветы на склонах гор.
Теплые ветры нежно
Ласкаются, целуются.
” Здравствуйте", - скажу я, поймете ли
Кто шлет вам привет,
Кто желает вам счастливой
Светлой жизни.


Рецензии