Маладосць

Бесклапотная, светлая, лёгкая,
Ад разваг цяжкіх надта далёкая;
Гаваркая, рашучая, яркая,
Але дужа ўжо шпаркая;
На пачуцці і крыўды не сквапная,
На надзеі, учынкі трапная;
Гучная, пекная, жартаўлівая,
Маладосць, як рачулка, бурлівая.


Рецензии