Саtурн у Козлах сказав,

Шоб сам шо сtарався j Васьк

І воt – почънълъ мъ ровъра
І jідъмо в Довськ уvо!..
А шо шэ бо махоjнікам
Tуtа во пъръд sодръком.

Jісtъ v нъ хочъця
Чъ шо-tо tакое sэ.
Іj оt – въпъмшъ содочкъ,
Ходім кудъ онь дэ tам!

Пръjшла поре – зохмалъсь
Да jоt, jіv авёс сфоj, Конь.
Бо шо обvъраtъся
Оно гъндэ в лаборъj.

Поре іj оtвеtсtвенносць,
Бъtь моvэць, пръвесваваць.
І всякое дельцэ мал
Самому ексь взвешъваць.

Сам сtаросtа вёскі бо
Узявсь чъніць колъсо.
Да jдві зразу камеръ
Бісушцъ абглядъвал.

Но… е шэ і мачъна,
Коtору сам вшпаръваj:
Опона бо сцерлася –
Да j кіху не реvе влад v.

Пръдэцьця до Сашмана
В Янів гондэ заjВіjTаць.
Да j куп tую v камеру,
Шо аv з Ленінграда sэ.

А еслі tак сtалося,
Шо j хлопоtъ сtарчъскъ
Всэ но пъръкладаІм
На рід свіj мараtънькъj,
Tо уv россtараjся, пан,
Помъtъся j в tазіку.
Бо j поjізд tарахкае
По мозгах нъ шпарко vэ:
Доjідь, спробуj, к машынькам!

...во, бачтэ, ек хвайнынько
В Яновы ж шэ мамочкы 


Рецензии