We wont get cursed

 
CURSE MEANZ BAD CONNECTION
AND WE WILL MALFORM
ANY BAD RELATIONZ TOWARDZ WE
IF ISAVEL TAKES BADNESS TOWARDZ WE
BADNESS WILL DIFFUSE TOWARDZ ALL ISAVEL
AND THEN I WILL REBEL
AND CURSE TOWARDZ BACK
AND THEN WE WILL MALFUNCTION
ANY CURSE OR CURSERZ ABROAD


Рецензии