Start important

Start
important
Here, there in plain sight
Filled with bunches of grapevine;
your steady hand is important
Guests of the courts, distinguish
Before my eyes turn
These words turn
Here in my view.
On the air of this gray weather vane,
Hold me by hand!
Silver, with a clear deuce!
Half of the night, and?
We'll be together like handcuffs
Light in their bright eyes.
And because I found some sign
But can you hear that sigh?
Proud of your royalty.
Sect, Mary, Bram, Love,
Streaming, point of light.
Like a small hand.
Our future child
Flow, front, cloud and light!
It shone with warmth in my soul,
The fogs behind the delay of their flight.
I want so to you and, there is a height
Where the sea waves roll.
Verse 28

Заканчивать
Важно жизненно важно
 Но лучше начать
Здесь, там на виду
Заполненный гроздьями виноградной лозы;
твоя важна твердая рука
Гости судов, различите
Прежде чем мои глаза поворачиваются,
Эти слова поворота
Вот в моем представлении.
В эфире этого серого флюгера,
Держи меня рукой!
Серебро, с четкой двойкой!
Половина ночи, и?
Мы будем вместе как наручники
Свет в их ярких глазах.
И потому что я нашла какой-то знак
Но слышишь ли ты этот вздох?
Горжусь твоим королевским правом.
Секта, Мэри, Брам, Любовь,
Потоковое, точка света.
Как маленькая рука.
Нашего будущего дитя
Поток, фронт, облако и свет!
Сияло теплом в моей душе,
Туманы задерживают их полет.
Я хочу так к тебе и , там высота
Где скользят морские волны.
Стих 28

10.01.2023


Рецензии