Пiд Бахмутом

 Мамо, чуєш, мамо. Я під Бахмутом сьогодні.
 Мамо, чуєш, мамо. Буде добре, точно добре.
 Хлопці тут воюють. І нема десь ні сніжинки.
 Я у шапці, мамо. Вже пора. Нема хвилинки. 

 Я дивлюсь на небо. Бачу Бога, що пильнує.
 Наші всі здорові. Просто зайняті, воюють.
 Мамо, чуєш, мамо. Я пишу листа додому.
 Прочитаєш вранці. Ти невиспана і сонна.

 Січень на годиннику. В кожнім серці - віра.
 Поряд сильно вдарило. Наш хоч не загинув?
 Біль такий пронизливий. Кров як полуниця.
 Мамо, не хвилюйся так. Я врятую місто.

 Мамо, чуєш, мамо. Я у тебе сильний.
 Мене вбили, мамо. Шепче домовина.
 Хлопці, ви тримайтеся. Я не зміг, пробачте.
 Хлопці, не спішіть ви так разом помирати...

 11. 01. 2023.


Рецензии