Dust in the wind - Kansas

Я закрив
Очі на хвилинку, і вона мине.
Мрій моїх
Череда проходить перед поглядом.

Прах на вітру,
Всі вони як прах на вітру.

Пісня ця,
Як води краплина в моря глибині.
Здобуття
Наші сиплються - не помічаєм ми.

Прах на вітру,
Всі ми наче прах на вітру.

Не звикай.
Все не вічне, лиш земля й небес блакить.
Все тече.
І за гроші ти не купиш зайву мить.

Прах на вітру,
Всі ми наче прах на вітру.
(Всі ми наче прах на вітру)
Прах на вітру,
(Все довкола - прах на вітру)
Все довкола - прах на вітру,
На вітру…


Рецензии