Рiк минув так швидко, наче спалах

Рік минув так швидко, наче спалах
Наче він приснився нам усім.
Нова дата нам тепер настала,
Бог дарує час тобі й мені.

Потрудитися на Божу славу,
Можемо ще, друже, на землі.
Дні ще є у нас на добру справу,
Бог дарує час тобі й мені.

Час спішить свій обіг завершити,
Скоро все дочасне промине,
Нам потрібно в праці поспішити,
Запитає Бог тебе й мене.

Дорожити треба кожним часом,
І не марнувати дні земні.
Хай наповнить Бог хвилини щастям
Та дарує мир тобі й мені.
2023.01.01.
©Віра Українка


Рецензии