Музика зими

П'янкими нотами зими
Маленькі сипались сніжинки…
Сріблясті ніжні пелеринки
Стелили білі килими.

Над ними сяйний промінець
Свої насвистував мотиви
І вносив швидко корективи,
Як обдарований творець.

А вітер ноти розбирав,
Писав мелодію на шибці
Та награвав хутчіш на скрипці
І у віконце зазирав…

В лункій симфонії зими
Звучали наспіви природи,
Дзвінкі акорди прохолоди
І голос юної весни…

Вслухалась в музику і я,
Як зачарована стояла,
Сніжком незайманим кружляла
В солодкій миті забуття…


Рецензии