Коли пука малюк

Якщо пукає малюк
Буде десь в селі каюк,
Бо жінки це полюбляють
Мовой інших размовляють.

Буде рак, жахлива шкіра
В мене не було ще, Іра
Це не кожен розуміє
Про коханку дома мріє.

Мабуть сенсу брак в житті
Та професія в айті
На бабусь він поглядає,
Фільм дорослий полюбляє.

Очі вмить стають сумні
Руки десь на ремені
Це потворні, дикі люди
Їх не звав ніколи сюди.

Психлікарня - друга хата
Суїцидників палата
Не зіпсоване життя
Це у вбивствах каяття.

Цей перелік до безтями
Полюбляє мелодрами
Маячня усе, бо знаю
В небуття я відлітаю
Гній сочиться через вуха,
На мені лежить макруха.

Добротою поливаю
Щастя на душі бажаю
Геній мій в віршах в"язниці
Не сказати:"Поляниця".

Важливіше це за Квінти
Та боксерські дикі фінти,
По секрету ще скажу
Після вибухів дрожу,
Ледь усе мене лякає
Скрябін Таню пам"ятає.

Друже, ти не здогадався?
Може інших сил злякався?
Це банальне самогубство!
У політиці прилюдство.

Випадків таких багато
По п"ять пострілів завзято
З пістолету та рушниці
В мене добрі рукавиці,
Цой, інщі діячи
На майорському плечі.   


Рецензии