09 - Книга нонсенса Эдвард Лир

     Рисунок Эдварда Лира

There was an Old Lady of Chertsey,
Who made a remarkable curtsey;
She twirled round and round, till she sunk underground,
Which distressed all people of Chertsey.

Пожилая миледи из Чести,
Реверанс сделав в платье из шерсти,
     Закружившись вокруг,
     В землю канула вдруг,
Огорчив этим жителей Чести.


Рецензии