Захисток

Свіча за мить, як зовсім згасла,
відкрила страшну таїну:
літа летять, немов по маслу,
лишень перерва на війну.

Палітра вибору смугаста.
Затим, як станеться, збагну.
Летить стріла. Життя прекрасне.
Лише коротше за стрілу.

світлина: Ендрю Уайет. Захисток. 1964


Рецензии