Дотик Харкова

 Я пам'ятаю кожен дотик мого Харкова.
 Я пам'ятаю смак його вишневих губ.
 Його цілунки надзвичайні, ніжні, знакові.
 Мій Харків носить на собі чудовий look.

 Я пам'ятаю смак повітря мого Харкова.
 Я пам'ятаю прохолодний вітерець.
 Коли бомбили Харків мій, я сильно плакала.
 І десять місяців без Харкова, як стрес.

 Я пам'ятаю Сад Шевченко в різних спогадах,
 Я пам'ятаю світ музичних днів - ночей.
 Мені без Харкова так сумно, лячно, холодно.
 Слова рятують, коли сльози знов з очей.

 Я пам'ятаю на Сумській Книгарню вишукану.
 Я пам'ятаю свій улюблений ХНАТОБ.
 Мій Харків вистоїть і неодмінно виживе.
 Мій Харків - небо із віршів, есе, розмов.

 09. 01. 2023.


Рецензии