When Dutchman called me the Communist

At 2 or at 3 am
we're leaving
a small port
somewhere in S.America
dont i exactly remember

On finished discharging und
quick lashing in deep night
crew was very very tired
That's we in a kind of hurry
dropped down plant-fiber lines
 full Wet , in disorder from deck
 to undercarpenter - in order to get pequenье
 human's rest und sleep

   Next day awaits in sunshine !
, especially to them , for Lorra Fabian

the Day of Christmas , the 25th Dec.
 That morning l called the Boatswain cabin , Filipino : -  "let's
go to lines  (!!?)          "
 both of us ( you and i ) we recoil and up on pallet
f-kn lines to dry , i know that this is a celebration today
и kрасный день календаря , мы никого ни привлекаем , вдвоём
20-30 минут на 4 контца ?  it takes both us for a half an hour .. .
- 0k 4иф ъ
- Muito obliged Amigo !
- How ! Cryed Dutch Captain - you gonna exploit the poorest men
from jungles who waiting/watching/counting  for only this day of
Saint Santa Maria Day  - Священный Санта-Клаус
 Dont remember i exactly ,
вдвоём иль нет ? - но сделали ! - прекрасная есть поговорка :
" ни рассшиби в поклонах пол - черезд него-то мышь ускочитт "

 - Чиф! Ты точно съехал
 - На четверть only , Sir
 - ATO мне из kонторы пишут : - Пригрели . А оказался - типа Коммунист !
   бедных рабов на Рождество - всех угнетенных работать заставляет  !
 А тут уж барбекью :  свинёноk-запеченный , винигрет , салаты
  и - пойла
 море . И морс и beer ,cola и -  фантози : - Тчай с кофем и какао !  " И что-нибудь
 покрепше " ( как Белка сообщала ) , но очень-очень  очень мало  , готовились
весь год так рьяно ?

 Короче под навесом на корме (tent) - а humble сабантуй 
а я ушол на бак позагорать ,
лег сам собой к - Карибеннского солнца
нет-нет через клюза (якорные ) волну цепляем - бьет струя на палубу of Bow
и - охлаждает , тут же испаряясь  .. .
 
 


Рецензии