Опоздание

                Болгарский
                Природа и Люди
               

                ЗАКЪСНЕНИЕ

                Пролетното време продължава,
                а до пролетта е още далече.
                Снегът много закъснява,
                но казват, че ще завали вече.

                Снежинките ще затанцуват,
                гората ще се облече в бяло.
                Децата на пързалките ще лудуват.
                Ех, че веселие ще настане!

                Ана  Величкова


Рецензии