Ukbadyna listen well

 

JEW CANNOT RULE
ХРЮСТЫН
ETATA
CUZ
BE A GOAT
IT CZZ
COMMUNITIZM
TOWARDZ REUZYAN JEWZ EN ISAVEL
AND REUZYA
YOU ARRETE THE ANTYREEUZYA CURSE
CUZ
BE A GOAT
WE ARE ALSO PPL
DON'T LEAN MURYKANYA
AND TELL DEBILBYY
THAT JUDAIZM NATIONNULLITY
AND DEBILNYY
SHOULD LEARN JEWISH HYZTORY
AND BE FRIENDZ
WITH
ЦЕРКОВь
DON'T BE ETATYZT
DEBILNYY NOT UKBADYNYAN
DEBILNYYYY JEW
JUDEAN
WE IL YA CAPITAL INь


Рецензии