ще одна

сумлінно тримаю підлогу під собою
квіти кулі кулі квіти
кулі дзвін і жах

мені сумно й погано
але я тримаюсь строю
але я дивлюся сонця, і я вельми рад
*

в когось pumpkin latte
десь їжа с багаття
усвідомлення тиші і темряви

вони в раби не підуть
вони багаті

багаті душою і зроблені з кременю


Рецензии