Музыкальный момент джаз-рэгтайм-иваси

«I will never be Yours!»
You have said to me smiling,
And You`ve let me cry on
Nearby outdoors!
Pie-ru-rum …                /пай-ру-рам/
«I will never be Yours!»
You have said to me smiling,
And You`ve let me cry on
Nearby outdoors!

I am growing, I am longing,
I am trimming to Your «Smack!»
Rising-dropping, never stopping,
Taking chances, coming back!

Влюбляться стоит, так ли, сяк,
Пока источник не иссяк,
Пока манят нас фонари  парижских  тайн! (*)


* Последние две (и музыкальные) строки
автор позаимствовал у Лёши и Гоши (Васильева с Иващенко)


Рецензии