Yaniram, havam catmir...

              *******

Ey dost! Deyesen qelbine dushub ilham?

Dogrudur,...
Eh,.. neynek gardash?

Caylar axdiqca, iller ottugce,
Solmush galaya, gartal babaya,
Ilhamdi ancag hayatta dayag,

Yaniram, havam catmir, genedsiz,
Ucuram, gelbim acmir, semasiz,

Isterem bilesen, ey dost !
En boyuk teessuf, itki mende,
Boyuk dilimi, bilmemekdir,...
Ilham gelen, gozum goren bir zamanda.

         07.01.2023 il. PG.

Грустная, поэтическая минутка на азербайджанском языке, с использованием английских букв.


Рецензии