Так взиму проникну чы хоть в душку ридну,

Чому шоб гучылась, пока я жывэньк

Мы режем и пилим! Бросаем и милым
Усё, шо нас свитыть учора й щас здесь.
И тилькы ны можым тут даж в магазинчык
Заскочыты онь дэсь так мэ3й за двесьць.

Тьак шо ж пак случылось, шо гласныйи фигу
Звырнулы вуж дидку и ныц ны й ув сне
Ны сныцьця, шо мылкы в антобус улизшы,
Чытають, бы книгу, журнал про Буддэй?

Ёго ж мы нашлы но пуд лавко в кобылок.
А ны сам и издал колысь ув Кудрей.
Но вот ны архива про тые рокы вжэ.
И думае ДикИнс, ек щэ вам такэ б.

Так будьтэ щаслывы в Синае, Анишкы:
Мы шося зробылы ужэ й в интырнэть.
Чытайтэ – гучитэсь, ек Зэмлюшку ридну
Спасти од ныщесных, шо лизуть но в цэркв.   


Рецензии