Весна кличе в дорогу

Так хочеться мирного ранку,
Без страху дивитись на світ,
Стрічати зорю на світанку,
Відчути душевний політ.

В думках - рідний дім, теплий скверик
І квіти яскраві в саду,
У вазі - ромашок букетик,
От тільки прогнати б орду…

А поки що в серці неспокій,
В країні розруха і біль.
Не м'якшає ворог жорстокий,
Бушує війни заметіль.

Весна уже кличе в дорогу,
Хоч сніг ще лежить на ріллі.
Чекає весь світ перемогу
І мріє про мир на землі.


Рецензии