8 января 2023

Не звужую свій простір для думок -
Двома! І суржиком! я буду розмовляти!
Ковер чи просто килимок -
Мій погляд буде відрізняти!
Багато мов на голубій планеті.
На тих, хто мислить-мріє на другій,
Не тисніть, друзі любі, в інтернеті -
Хай кожен САМ віддасть себе одній!
Лукавість, фальш -- душа все розрізняє,
Хоч на якій би мові бачив сни!
Добро і правду серце розпізнає
У ставленні до МИРУ і війни!


Рецензии