Собор пресвятой богородицы

В Собор Богородиці,
Та Вседіви Марії,
Бажаю вам віри,
Натхнення та сили,
Щоб грози та біди,
Нас всіх оминали,
Запал молитовний
Щоб нам не зламали,
Свята Богоматір,
Нам всім, допоможе!
На шлях до спасіння,
Настав Святий Боже!
Надія в спасіння,
Нехай не покине,
Та в нас хай живе,
Слово Боже нетлінне. 

Автор Широков А. А. 08,01, 2023 г Киев Украина.


Рецензии