Операция Звiр или глобальный проект

"Новітні пацюки"..

"На від вони на них несхожи",
Но как они проворны, Боже!.."

"И шахматной доской по голове!.."

"Світ від шахмат в захваті".
И немудрено,
"Що сьогодні в Неньці їм"
Бахнуть и дано!..


Рецензии