Посвята волонтерам

Ми дожили до цього дня...
було нелегко...
у Польщі, в ЗСУ рідня,
а я лелека, 
той, що нікуди не летів -
лишився вдома
і працював до ста потів,
і до судоми,
і був відразу тут і там,-
ото чортяка!
Спасибі, що живий, бійцям
і Богу дяка!
В цей день і святкувать не гріх
й чекати дива :
я ж волонтЕрив скрізь, де міг,
в мороз і зливу.
Возив на південь ЗСУ
їду й набої,
молитву їм співав живу
у рОзпал бою.
Тому у ці різдвЯні дні
Христа я славлю!
За тих, хто дорогий мені,
три свічки ставлю.
Палкіше Господа молю
про допомогу:
хай доживуть, кого люблю
до перемоги.


Рецензии