В присутностi нашоi простоти

Граємося колінами:
стуляємо – ловлячи моменти, пропускаючи м'ячі;
на кухні – в пікантні моменти,
по кімнатам – від емоційного перебору,
в радість, в сум, в ніяковінні, в запал

Гуляємо ніжками;
гуляє погляд,
пальці рук прагнуть всього на доторк,
шия й голова – наче жвава сова;
відсутня нагрузка змістова: легка балаканина

2023-01-07


Рецензии