Пажаданне

Дзякуй, добры чалавек!
Хай шчасце грэе Вашу хату,
Лёс аздабляе творчы смех,
Будуе род жыццё да ладу.
Хай вочы ззяюць хараством,
Каханне сэрцайка прымае...
Хай люд працуе, ды з дабром,
Свет для дзяцей абараняе!!
З Раством Хрыстовым ды Калядкамі, паважаныя пісьменнікі!
06.01.2023


Рецензии