Конь стеблем вытянулся вверх, а небом

Распростёрся стерх!..

"Звуки вырастают, как цветы
Грустные, весёлые, любые.
То горячие до красноты,
То холодновато-голубые!.."
       Песня "Дрозды" на слова
          С.Острового.

Чи знає кінь ноти?
Аякже? - Звичайно!
Соліст він спільноти
"Полиции тайной"!..

І це не є таємницею
Для таємної поліції!..


Рецензии