Хтось

Хтось кличе… хтось мовчить…
хтось просить… хтось дарує…
хтось ліпить з миті мить…
хтось з вічністю вирує…

хтось плаче… хтось вдає,
що сльози - то дрібниці…
хтось кріпиться… хтось п’є
із мороку криниці…

хтось здався… хтось вража
мільйони душ ворожих…
хтось з гострого ножа
простогне:
- Боже… Боже…

хтось вмре… хтось оживе…
хтось з’явиться… хтось зникне…
І простір в ніч пливе…
І час до дня не звикне…


Рецензии