Очень грустно

                Болгарский
                Мир и Люди



                Т Ъ Ж Н О

                Въпросът ти не друг ще го реши.
                Реши го сам. И сам се утеши.

                Светът е пълен с хора равнодушни
                или пък на властта докрай послушни.

                А тази власт е подла и безродна -
                продава всичко ценно за изгода.

                Към пропастта бездънна ни влече
                и няма "Стига!" кой да изрече.

                Годината дойде и ще отмине.
                Светът с Доброто пак ще се размине.

                Ана  Величкова


Рецензии