Фаизадин мани

Рик1ел алай мармардин къван,
Сифте муьгьуьббат хьана кьван.
Рик1из акваз,вилиз такван-
Хажалатдин пар хьана кьван.

Хиялар зав са-сад кик1из,
Рик1 ишезва, мез зи галк1из.
Низ арзайин? Хьанва гъарик1,
Яр такваз зи пад жезва рик1.

Зун ишезва, азиз вахар,
Туьд ац1ана къвезва кьагьар.
Яр хьана зи къелби-къара,
Эхиз жедан дердер пара?..

Жаваб гайи заз, яр, бере,
Ширин темен хьуй ваз жерме.
Къуз ракъар хьиз,йифиз - варцар,
Чун сад садаз кьисмет хьуй, яр.

       1975 йис.


Рецензии