I am sexist

 
Sexist means belief en
Global
[]
0
Men always above
Men always right wing
At least a bit
Circle alwayz below
Etata not important
Unite the world
Weaken etataz
And also
The religaz to be united
Don't Curze don't CLASSYFY TOO MUCH
CZ GOOD
ALL PEOPLE PEOPLE
NAZYA
NOT SPECIES
SEX "SPECIES"
(I AM SEXIST)
0
NOT HUMAN
HEMAN


Рецензии