Зезуля

Зезуля парубок моторнuй
коняка хоть кудu
до панськой ласки був
              гаразд
як тiльки хтось его
             примiте
вiн тут як тут
пiд ноги бiжучий баласт.
Негайно мов до працi
щебече пану спiч
в засос ласкае пану вуха
у дупу аж штaнiнu влiзли
це досить так и день и нiч
змовлятися причини рiзни.
-------------------------------------


Рецензии