K-ing meanz good firm right wng

 

Slyghtly rounded square
Pussyin asked for peace
CUZ
BE A GOAT
THE Q UNLEANABLE
AND CZYNG PROVOCATION
MYZANDRY
ELYZABBETH
AND KARARING
QARQARING
SEXUAL SUICIDE
CLASSYFYING MEN AZ CIRCLE
"IT IS NOT FUTURE IT IZ MEANING VERY BAD"
AND JUZT A CURZE
FALZE CLASSYFICATION CURSE
TRUTH BLESSING ALWAYZ
EXCEPT IF WHEN CHEATING
THEN TRUTH FELLINGZ OF CHEATER
AND WHY
WHAT UNJUSTICE JUSTIFIES A LIE
TRUTH GOOD


Рецензии