Curse can be a blessing if it curses curze and bla

 

Every curze if curzed correctly
(CURZE ALWAYZ ZEPARATYZM ELLIMINATING A FACTOR BLOCKING
AND SQUEEZING BLEZZING
BLEZZING GOOD
USUALLY IF BLEZZED CORRECTLY
CURZE GOOD IF CURZED CORRCTLY
POSSIBLE GOOD ONLY
LITTLE WORK


Рецензии