Birth raccizm

 

0
;
ALFA PROVINCIAL
I am alzo a mountain
If being born en etata est an avantage
HO
WE ARE JEWZ
AND LIVE EN OUR ETATA ISAVEL
BIRTH RACCIZM ISAVELLOANTYSEMITIZM
THEN
STOP BIRTH RACCIZM
WE NOT MURYKANYA
WE JUIF ETAT
TOGETHER
UNITED BY A NUVOUZ TEORIA
LES UNITED KITATANGZ


Рецензии