The prynk The prynk monuntain I

 

Pro repeating *N K-ING
0
K repeating
Apparently
Served HO it iz eazy cuz of status
Hell I S->ou Repetitty G T
AND K-ed []ae
Izzzlam
Az re we *N JE
OVER THE
BUILDING
TERAKT
Next waz beaten by
The prynk
Will jump ocean of tearz
Apparently violent
My sibling az well beaten me
And damaged my hand
Appartnly
UZED DRUGZ
Me only light drugz
The GUN I AM
Long ago
K->0*N F->0 gamma gamma
Dictature will be cancelled
by []0 back


Рецензии