Черпаю натхнення

Люблю свою я дачу,
Коли пухнастий сніг
Над річкою побачу,
У лісі, вздовж доріг.

Дивлюсь на дим морозний
Над сизим димарем,
Цей струмінь граціозний
Здається ліхтарем.

Люблю морозний запах,
Дерева-чаклуни,
М'який пушок на лапах
Ялини і сосни.

Люблю, коли сніжниця,
Як курява, мете,
Немовби чарівниця
Пухнастий шарф плете.

Як Боже одкровення -
Мелодія завій…
Черпаю я натхнення
У бурі сніговій…

От тільки в цьому році -
Ні снігу, ні зими…
Чи згинули в потоці
Жорстокої війни?..


Рецензии