стены домов...

Стены домов
Рассказ
стены домов
глядят на нас
стены домов
из хрусталя

рвакля
сказал Незнайка
и заплакал.
...
незнайка не плачь
незнайка не плачь
....молчание....
незнайка рыдает
...
незнайка не плачь
незнайка не плачь
..молчание....
незнайка не плачь
незнайка не плачь
незнайка рыдает


Рецензии