Знову пiдiжджаeмо до Харкова...

             ***

Знову під'їжджаємо до Харкова -
Місто на перетині доріг;
Хтось готовий жить під окупантами,
Хтось за нього у бою поліг…

Місто-красень, диво серед степу,
Я твоєю мудрістю живу,
Крізь дими нам сяє Боже небо,
Пишемо історію нову!

Будь блажен, у кого совість чиста,
Хто цю землю любить до нестями,
Процвітай благословенне місто,
З нами світ, небесні сили з нами!

Наталя Приймак.
5 січня 2023 р.


Рецензии