Слова

Слова, слова, слова, слова…
Їх так багато є у світі.
То наче брила снігова,
То теплі, наче сонце світить…

Фатальні, гострі і пусті,
Затишні, щирі і правдиві,
Їдкі, дошкульні, наче сіль,
Утішні, трепітні, звабливі.

Робити можуть все слова:
Вражати, ранити, вбивати,
Зціляти, в горі співчувать,
В лиху годину виручати.

Хай кожен чує водночас
Слова, які несуть надію,
Втішають душу повсякчас,
У серці воскрешають мрію.

Слова, слова, слова, слова..
Без злого умислу і фальші…
В словах бринить душа жива,
Живуть невдачі і реванші…


Рецензии