Жыццёвая пража

Скруцiла пражу калаўротам,
Перамалола, растрапала.
Мне разраўняць яе ахвота –
Шкада, жадання часта мала…

Патрэбны сiлы i падтрымка,
Каб адшукаць свой шлях на зорку.
Прайсцi сцяжынкай топкай, зыбкай,
Прамень убачыць свой на золку…

Калi з табою аднадумцы
Плывуць насустрач шквальным хвалям,
Надзея ёсць твайго трыумфу,
Суполкай можна зрушыць скалы.

Калi ў дабавак ў сэрцах сонца,
То пражу разраўняць пад сiлу.
Шукаем праўду мы бясконца,
Жаданне згоды ў нашых жылах.


Рецензии