Рождество идет по миру

      

Глазами детскими увидеть мир,
Желателен, открытый и прекрасен –
Полёт души и сердца видим мы,
Жить в радости, любви земным всем расам.

Живите люди – места хватит всем:
Полей, садов, морей и рек глубоких;
Пшеницы, фруктов, рыб – чем не эдем?
Как Солышка здесь в небесах высоких.

Трудитесь, празднуйте, и будьте молодцы –
Уж Рождество идет по белу свету.
Давно всё предсказали мудрецы,
Не предавайте Заповедям, Свету.
05.01.2023 г.

Різдво іде по світу

Дитячими очима бачить світ,
Так бажаний, відкритий і прекрасний –
Душі і серця бачимо політ,
В любові жити й радості всім расам.

Живіть народи – місця досить всім:
Полів, садів, морів і рік глибоких;
Пшениці, фруктів, риб в землі святій,
Як Сонечка у небесах високих.

Трудіться і свята справляйте всі –
На часі вже Різдво іде по світу.
Давно розповіли все мудреці,
Не зраджуйте лиш Заповідям й Світлу.
05.01.2023р.


Рецензии