I HUNG MY FATE...

On a high bough
Above the Holy Flames
I hung the fated dole
On a bright sunny day...

I wanted to rush headlong into happiness,
To swirl in love in front of autumn leaves!
To give last current flowers for her at once,
To kiss her scary pretty harmless eyes!

But troubles were come as coming cold winter,
I learned:her love for many men is as delicious!
I recognized that she is talking lie to me,
Her love is not for one but was dimensionless!

For many times I hung myself already!
For many times I screamed like beast in mad!
And throwing on walls my mortal body,
And knocking in the doors by poor head!

I wanted to jump into happiness ever...
One thing remains-into the pool for ending...
On a high oak tree,asked by me,forever,
I will leave the love -a bitch abandoned!..

  На высоком суку
                Над святым огнём
                Я повесил судьбу
                Ярким солнечным днём...

Я хотел с головой в счастье броситься,
Закружиться в любви ближе к осени!
Подарить враз цветы все последние,
Целовать Ей глаза страшно-вредные!

Но пришла вдруг беда,стужа зимняя,
Я узнал,что любовь-не взаимная!
Я узнал,что Она мне не верная,
И любовь у Неё-безразмерная!

Сколько раз я висел вверх подвешенным!
Сколько раз я кричал зверем Бешенным!
И на стены бросал тело бренное,
И стучал головой в двери бедные!

Я хотел навсегда в счастье броситься...
Остаётся одно-в омут осенью...
На высоком дубу, мной распрошенную,
Я оставлю любовь -суку брошенную!...

ПОСВЯЩАЕТСЯ ЛЮБИ...


Рецензии