Небо

Квіти
На берегах Дніпра
Собою прикрасили
Неба вістря.

Небо -
Мов очевидна гра,
Таємна
У ньому зростає риса.

Небо чекає на нас обох,
Але у різні дати.

Чути соловейка:
"Тьох-тьох!
А як мені вам заспівати?"


Рецензии