Калина

Калина - така щира,
Чиста й невпинна,
Впинається
У простір різьблений
Вікна,

Її шепіт лине туди,
Де розквітне
Доля -
Непевна та осяйна.

Молодість по собі
Вогненні сліди залишить,
Молодість - ніби космічна гра,
І я підіймаюся вище -
Туди, де музика
Неокласична гра.


Рецензии