вогонь на горизонтi

Я навчу тебе як розпалити вогонь
Ти навчиш мене як нюхати дим
Я розкажу тобі про наш горизонт
Ти розкажеш мені що там далі за ним

Ми будем ходити по мокрій траві
Ми будем ходити по гарячих вуглях
Нам не треба ніякого світла зорі
Щоб бачити те що видно і так

Я розкажу тобі про барвисті тюльпани
Ти розкажеш мені про духмяний полин
Ми будем тримати вогонь у долонях
Ми будемо гратися з ним

Ми дочекаємось коли з'явиться ранок
І чемно дуже привітаєм його
На мить якусь нас розлучить світанок
Та дуже скоро ми зустрінемось знов

І знову ми спробуєм розпалити вогонь
Ми будемо разом нюхати дим
Я буду сидіти просто поруч з тобою
Й думать про те яким же був я дурним

Яким був дурним бо не бачив того
Що видно без сонця і без вогню
Та був би я зовсім вже ідіотом
Коли б не збагнув як тебе я люблю

Й ми будем ходити по мокрій траві
Ми будем тримати вогонь на губах
Я мабуть нічого не зможу сказати тобі
Та певен що ти все знаєш і так

І я навчу тебе як розпалити вогонь
Ти навчиш мене як нюхати дим
Я покажу тобі наш горизонт
Ти покажеш мені що там далі
                за ним


Рецензии