Щоденник вiйни. Чорний тюльпан

Сяє німбами військо світла.
Не побачити війська тьми.
Там де смерть на біду розквітла,
там вони, посеред війни.

Чорний тюльпан,
чорний тюльпан,
чорний тюльпан.

День і ніч їм грясти по суші,
розгортаючи чорнозем,
і шукати безсмертні душі,
не оспівані трубачем.

Чорний тюльпан,
чорний тюльпан,
чорний тюльпан.

Буде з фліскою спати батька,
що знайшли вони, батьків син,
і носити його розп'яття
крок за кроком його стежин.

Чорний тюльпан,
чорний тюльпан,
чорний тюльпан.

В узголів'ї, де верби віти
перехрещені мов хрести,
будуть квітнути вічні квіти,
буде вічно тюльпан цвісти.

Чорний тюльпан,
чорний тюльпан,
чорний тюльпан.


Рецензии